8. februar 2016

BOOKMAKERE

Betforce er som den eneste VIP tjeneste i Danmark 100% gratis og uforpligtende. Vi har indgået samarbejder med 3 af landets absolut største bookmakere. Disse bookmakere gør det muligt for os at holde liv i Betforce.

Hvis du vælger at oprette dig hos en af vores bookmakere og spille dine bets hos dem – så vil du også være med til at støtte os her på Betforce. Så hvis du fortsat er interesseret i at få leveret fantastiske spilforslag hver dag, så hjælper du os rigtig godt på vej ved at tilmelde dig en af de nedenstående bookmakere. Vi takker på forhånd!

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at nævne, at du kan finde alle vores spilforslag på en af de tre nedenstående bookmakere.

Bet365

Målt ud fra omsætning er Bet365 verdens største bookmaker. Det er en af danskernes foretrukne bookmakere, og det kan vi her hos Betforce sagtens forstå. Bet365 har et kæmpe udvalg af kampe (særligt inden for Esport), de streamer helt vildt mange live-kampe, de har markedets bedste live-odds tjeneste og en “stop-væddemålet-før-tid” funktion.

Vores eksperter bruger mest Bet365.

Derudover er deres hjemmeside super nem at finde ud af, og så har de en app, så du kan spille fra mobil og tablet.

OPRET EN KONTO HOS BET365 HER

 

Bet365 er godkendt af Spillemyndigheden.

Danske Spil

Danske Spil og Oddset er den største bookmaker i Danmark. Oddset sidder på omkring 70% af det samlede danske marked for sportsbetting. Danske Spil har en lang række fordele: lækker hjemmeside, stort udvalg af kampe, liveodds, super support og en “stop-væddemålet-før-tid” funktion.

OPRET EN KONTO HOS DANSKE SPIL HER

 

Danske Spil er godkendt af Spillemyndigheden.

Betfair

Betfair er endnu en super spændende bookmaker. Det helt specielle ved Betfair er, at de både har en sportsbook (traditionel bookmaker) og en spillebørs. På spillebørsen har du mulighed for at spille mod andre brugere, og derved kan du også sætte dine egne odds og være din egen bookmaker.

Udover spillebørsen, så minder Betfair meget om Bet365. Betfair har en overskuelig hjemmeside, et kæmpe udvalg af kampe, masser af liveodds, livestreaming af en række kampe og derudover også en “stop-væddemålet-før-tid” funktion.

OPRET EN KONTO HOS BETFAIR HER

 

Betfair er godkendt af Spillemyndigheden.